Over ons

Tijdloosheid, duurzaamheid, exclusiviteit en stijl is het kwartet uitgangspunten voor de design tassen van SAB Design . Ambachtelijke tassen die volledig met de hand worden gemaakt. Puur vakmanschap. Betaalbare luxe. U heeft carte blanche met betrekking tot het inkleuren, u stelt zelf uw unieke design tas samen. Natuurlijk kunnen wij u hierbij uitgebreid adviseren.

Sabine Binnenweg  is een moderne ambachtsvrouw in hart en nieren: "Ik ben enorm gepassioneerd door mooie, kwalitatief hoogstaande, handgemaakte zakelijke tassen."

Vanuit deze passie ben ik begonnen met het bedenken en ontwikkelen van een eigen lijn exclusieve tassen en portemonnees.

Door de toepassing van bijzondere detailleringen en de met zorg geselecteerde materialen kan ik onderscheidend zijn. Ik doe geen concessies in kwaliteit en service en ik volg mijn hart…

Dat is de bron van alle keuzes die ik maak.

Begin 2017 ben ik vanuit mijn passie voor kwalitatief hoogstaande design tassen begonnen met het bedenken en ontwikkelen van een eigen lijn exclusieve zakelijke- en laptoptassen. Ik word hierbij ondersteund door Roel Berkelmans die met meer dan 25 jaar ervaring in de productie van herenschoenen alles weet over de materialen, met name leer en productie. Ik wil de tassen met de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs en met de beste service leveren.

Sabine Binnenweg

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »